Fun Company
Party band

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkben megtalálod az eddigi rendezvényeken és partyk során bezsebelt elismeréseinket.
Fontos nekünk és fontos másoknak is.
Jó érzés visszaolvasni a jó hangulatban telt estekről.
Őszintén reméljük, több ilyen élményben lesz még részünk Veletek.

Fun Company Party Zenekar Vendégkönyv

Kifejezetten szeretnénk megkérni valamire.
Ha már zenéltünk Neked, hagyd itt véleményed a vendégkönyvben, hogy az eljusson mások számára is!
Így adva hangot a ténynek, hogy milyen estét is tudunk varázsolni egy különleges alkalomra!

Facebookon is nyomhatsz pár csillagot és leírhatod a Fun Company élményről kapott észrevételedet.

És természetesen @-t is írhatsz nekünk.

0 0 votes
Article Rating
Feliratkozás
Notify of
10 hozzászólás
Régebbiek
Újabbak Legtöbbet értékelt
Inline Feedbacks
View all comments
dr. Mátyás-Sarkadi Petra
1 év

Kedves Gabi&Zenekar! Köszönjük szépen Nektek, hogy feledhetetlenné tettétek a nagy napunkat!!!:) Igazán szerencsések vagyunk, hogy rátok találtunk, hisz pont azt a zenei stílust (fiatalos, laza, lendületes ugyanakkor elegáns) kèpviselitek, melyet az esküvőnkre is megálmodtunk!! A vendègeink is nagyon élveztèk az estét, köszönjük még egyszer!! Minden jót kívánunk Nektek!!! Petra&Zoli

Dobozyné Kati és Balázs
4 éve

Kedves Zenekar! Engedjétek meg, hogy ezúton mondjunk még egyszer köszönetet! Profi esküvői zenekarként szerződtettünk Titeket és tökéletes választásnak bizonyultatok! A vendégeink fergetegesen érezték magukat hajnalig, még anyósom tetszését is elnyertétek! 🙂

Michael Wichterich
5 éve

Thank you for the great time on board and thank you especialy for the rock n Oldies Night. 🙂

Kammer Zsuzsi és Kammer Attila
5 éve

Kedves Gábor! Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnk napját! Külön köszönjük a rugalmas hozzáállást, Nektek hála arra a dalra táncolhattuk el első közös táncunkat, amely a megismerkedésünkkor szólt, és ami egyébként nem is szerepel a repertoárotokban. Így egyszerűen minden tökéletes volt a mi ‘nagy napunkon.

Szabó Dóra, Green Apple Webmarketing Gro
5 éve

Tisztelt Fun Company Zenekar! Engedjék meg, hogy ezúton köszönjük meg munkájukat, mellyel remek hangulatot varázsoltak cégünk karácsonyi partijára! Ügyfeleink és munkatársaink egyaránt remekül érezték magukat, így valóban méltó módon mondhattunk számukra köszönetet egész éves munkájukért és bizalmukért. Színvonalas és professzionális szolgáltatás, hozzáállás jellemzi Önöket! Reméljük, jövőre ismét találkozhatunk!

Thomas
5 éve

Hi Fun Company, thank you for the great music during our voyage on Aida Stella x-mas journey 2014. We love to dance to your music. It was a pitty that you have to play twice in Brauhaus. We met first time on Aida blu and we were very happy to meet you again on this voyage. Maybe we meet again. And thanks for the phot made with our daughter. Happy new year! Best wishes!

Vitószkiné Szerencsi Szilvia
4 éve

Kedves Fun Company! Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek azt, hogy fergeteges hangulatot biztosítottatok a lagzinkban. Nagyon nagyon sok vendégünk megdicsérte a Zenekart, íme, csak egy idézet a sok közül az egyik zeneimádó és -értő barátunktól: “a zenekar isten volt,” 🙂 Ezzel a megfogalmazással pedig mi is (a férjem és én 🙂 ) maximálisan egyetértünk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a zenekart, aki őket választja, nem fog csalódni: profik és szívből zenélnek. A legjobb esküvői zenekar, amit valaha is hallottunk. Sok sok sikert és minden jót kívánunk: Zoli és Szilvi

Betti és Tamás
5 hónapja

Szia Gábor! Szeretnénk nagyon szépen megköszönni nektek, hogy ilyen fantasztikus bulit csináltatok szombaton az esküvőnkön. Mindig is ilyen hajnalig tartó, igazi önfeledt lagzira vágytunk és a jóvoltotokból lehetőségünk nyílt erre!!
Minden csodás volt és elképesztő jó érzés volt visszagondolni reggel, hogy mennyire szuper volt minden!!! Öröm volt ilyen remek szolgáltatói körrel ünnepelni, mindenki tökéletesen tette a dolgát mi pedig élvezhettük a nagy napunkat!
Sokan megjegyezték, hogy zseniális volt a zenekar, csodás hangja van Krisztinek, igazán színvonalas volt a hangzás és hogy mennyire jól éreztétek a közönség igényeit, csak hogy néhány visszajelzést említsek! 🙂
Szóval nagyon hálásak vagyunk, köszönjük szépen és minden jót kívánunk Nektek sok szeretettel!

Csillag és Máté
5 hónapja

„Kifogástalan hangulatot csináltatok. A profizmus a zenekar minden tagjában 100%-ban megtalálható. És együtt összehozva egy olyan zenekar jött létre ami nagyon ritka bárhol a világon. Pillanatok alatt megismerik a közönséget és tudják, hogy bánjanak velük “zeneileg”. Fantasztikus a zenekar minden tagja nem csak zeneileg, de emberileg is ami nagyon ritka, de még is az egyik legfontosabb. A vendégeink maximálisan meg voltak elégedve a zenekarral, idősek és fiatalok egyaránt. Minden esküvőn a zenekar viszi az estét, rajtuk múlik nagyon sok minden… de aki őket hívja, nem fog csalódni! És örülök, hogy egy kicsit én is részese lehettem ennek a zenekarnak. Köszönünk mindent, szuperek vagytok!!!”

Panka és Norbi
7 hónapja

„Először is nagyon nagyon köszönjük az estét, csodálatosan zenéltetek, olyan volt amilyennek megálmodtuk. 🙂 Nagyon profik vagytok, rengetegen megdícsértek Titeket, és nagyon sokan mondják, hogy ilyen jó buliban még nem is voltak 🙂 ”

Ha nem itt, akkor Facebookon is megírhatod véleményedet.