Fun Company
Party band

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések menete. Kiválaszthatod, hogy milyen rendezvényre szeretnél party zenekart. Itt találod azokat a kérdéseket, amelyek elhangzása elég gyakori.
Ha nem találod a választ, a kapcsolat alatt írhatsz nekünk.

Fun Company Party Zenekar esküvő ikon gyakori kérdések

Esküvővel kapcsolatos kérdések

Mennyivel előbb kezdj neki a zenekar keresésének ?

Az esküvői szezon viszonylag rövid. Késő tavasztól kora őszig terjed. Egy évben körülbelül 16 szombati napról beszélhetünk az esküvők kapcsán. Egy színvonalas, keresett zenekar naptárja hamar betelik. Akik ezt későn realizálják kevesebb lehetőségük marad. Tanácsunk: ha megvan a pontos időpont, minél előbb!

Mikor érkeztek és mekkora helyre van szükség ?

Minimum 2,5 órával az első vendég érkezése előtt már a helyszínen vagyunk. Ezáltal minden eshetőségre felkészülve, időben készen is vagyunk.

A helyszíni adottságokon nem tudunk változtatni, de még nem volt rá példa, hogy nem álltunk volna időben, teljes felszereltséggel a színpadon.
A dobok miatt kb. 3×4 méterre van szükségünk.
Érdemes készítenetek telefonnal pár fotót a helyszínről és azokat megmutatni nekünk. Hogy felkészüljünk mire számíthatunk ezáltal elkerülve a kellemetlen meglepetéseket.

Szimpatikusak vagytok, hogyan tovább ?

– Hívjatok, vagy írjatok e-mailt.
– Nézzük meg, hogy szabad-e a naptárunkban a dátumotok!
Ha igen, akkor nagyon szívesen találkozunk Veletek személyes megbeszélés keretein belül.
Eljöhettek akár egy fellépésünkre is. De a próbahelyünkön is szívesen látunk benneteket. Itt be is tudjuk mutatni a repertoárunkat.
Így pontosan látjátok kik vagyunk, mit és hogyan tudunk Számotokra esküvői zenekarként nyújtani.

Amivel minket segíthettek és jól esik.

Ha lehetséges, biztosítsatok számunkra egy zárható helyiséget ahol át tudunk öltözni, Kriszta sminkelni tud, stb… Ezt ne a WC-ben kelljen megoldanunk, mert nagyon kellemetlen helyzet – nem csak ránk nézve.

Szépen megköszönjük,ha minket is megvendégeltek vacsorával. Nem fontos, hogy a vendégeitekkel együtt, teríthettek nekünk az öltözőben is. Éhes zenész nem jó zenész…. 🙂 Nem ígérjük, hogy egy-két sört sem iszunk az éjjel folyamán de tudjuk, hol a határ!

Hogyan tudjuk lefoglalni a zenekart ?

Ebben az esetben megköszönjük a megtiszteltetést. Tudjuk, hogy ez életetek egyik legfontosabb napja.
Egyet ígérhetünk. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy esküvőtök a lehető legtökéletesebb nap legyen Számotokra!

Ha döntésetek végleges, írjatok nekünk a további részletekért!

Milyen repertoárral rendelkezik a zenekar ?

A repertoárunkban szereplő dalok listáját le tudjátok ellenőrizni az oldalon. Ha vannak olyan dalok (maximum 3), amit mindenképpen szeretnétek tőlünk hallani az esküvőtökön, de nincsenek a listánkban, azokat ha tudjuk, szívesen megtanuljuk nektek! Lakodalmas zenét néhány egyveleg erejéig játszunk a legismertebb mulatós dalokkal, hiszen mi nem lakodalmas hanem esküvői zenekar vagyunk….. Ha menyasszonytáncot szeretnétek, azt is természetesen lejátsszuk, de ha egész éjjel mulatós zenére ropnátok, akkor nem mi vagyunk Számotokra a tökéletes választás.

5 főnél kevesebb fővel is kérhetünk titeket?

A Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar teljes mértékben élőben játszó együttes. Nem csalunk, nem verünk át senkit. Ezért csak teljes létszámban tudjuk előadni a műsorunkat és nem is szeretnénk máshogyan. A zenekar öt fővel és egy sofőr-technikussal tudja csak elvállalni az esküvőtöket.

Milyen felszerelésre, mire van szükségetek ?

A hangosításunk körülbelül 2×1500 watt teljesítményű. A világításunk a játéktér bevilágítására elég. Nekünk csak áramra van szükségünk. De ha további fénytechnikát szeretnétek, mindenképp kérdezd meg előre a részleteket!

A zenélés közben mennyi szünetet tartotok?

Ha szeretnétek, játszunk halkan a vacsora alatt is, de higgyétek el, ilyenkor senki sem figyeli a zenekart. Ezért szerintünk teljesen elegendő CD-ről, akár általatok összeválogatott háttérzenének szólnia vacsora alatt.

Éjjel 3 óráig vállaljuk, hogy játszunk. Ha hosszabbra nyúlik a buli, azt csak plusz összegért tudjuk vállalni.

Fun Company Party Zenekar Céges rendezvény gyakori kérdések

Céges rendezvények

Gyakori kérdések

Milyen típusú rendezvényeket vállal a zenekar ?

Gyakorlatilag bármilyen rendezvényt, ahol élő zenekarra igény van. Legyen az céges parti, falunap, fesztivál, utcabál, családi rendezvény.

Mikor érkezik a zenekar a rendezvény helyszínére és mekkora térre van szüksége ?

Minimum 2,5 órával az első vendég érkezése előtt a helyszínen vagyunk, hogy nyugodtan, minden eshetőségre felkészülve időben készen legyünk!

Az egyes helyszíni adottságokon nem tudunk változtatni, de még nem volt rá példa, hogy ne álltunk volna időben, teljes felszereltséggel a színpadon. De kérjük, vegyétek figyelembe, hogy egy akusztikus dobszerelés önmagában mekkora helyet foglal. Körülbelül 3×4 méterre van szükségünk, ez már bőven elég számunkra.

Hogyan tudunk időpontot kérni, lefoglalni a zenekart - Save the Date ?

Először is ebben az esetben megköszönjük a megtiszteltetést,hiszen életetek egyik legfontosabb napján bennünket tiszteltetek meg, hogy esküvői zenekarotok lehessünk! Tudjuk, mekkora felelősség ez számunkra! Egyet ígérhetünk: Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy esküvőtök valóban a lehető legtökéletesebb nap legyen Számotokra!

Ha döntésetek végleges, javasoljuk hogy találkozzunk személyesen, ahol aláírunk egy megállapodást és egy jelképes összeggel lefoglaljátok a zenekart.

Milyen felszerelésre, mire van szükségetek ?

A hangosításunk körülbelül 2×1500 watt teljesítményű (ez körülbelül 2-300 fős rendezvény hangosítására bőven elég, ám egy sportcsarnokba már kevés), a világításunk a játéktér bevilágítására elég. Ha szeretnének diszkólámpákat is az sem probléma, de csak felárért tudjuk biztosítani, mert azt nekünk is bérelni kell. Ezen kívül csak áramra van szükségünk.

 

Milyen repertoárral rendelkezik a zenekar ?

repertoárunkban szereplő dalok listáját le tudjátok ellenőrizni a honlapunkon. Ha vannak olyan dalok (maximum 3), amit mindenképpen szeretnétek tőlünk hallani a rendezvényen és melyek nincsenek a listánkban, azokat ha tudjuk, szívesen megtanuljuk nektek! Lakodalmas zenét csak egy-két rövid blokk erejéig, kizárólag külön kérésre játszunk.

5 főnél kevesebb fővel is kérhetünk titeket?

Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar teljes mértékben élőben játszó együttes, minden hang, amit hallotok az adott pillanatban születik a hangszerekből és a torkunkból. Nem csalunk, nem verünk át senkit. Ezért csak teljes létszámban tudjuk előadni a műsorunkat és nem is szeretnénk máshogyan. A zenekar öt fővel és egy sofőr-technikussal tudja csak elvállalni a céges rendezvényeket.

Mennyit játszik a zenekar és milyen hosszú szüneteket tart ?

1 órát játszunk és 15 percet pihenünk, de ha a hangulat megkívánja, akár folyamatosan 2 órát is játszik a zenekar.

Vendégelőadók használhatják a hangszereket ?

Szívesen hangosítjuk a művészeket de a hangszereinket,mikrofonokat nem használhatják. Ha erre igény van akkor ezeket felárért tudjuk biztosítani.

Amivel minket segíthettek...

Ha lehetséges, biztosítsatok számunkra egy zárható helyiséget ahol át tudunk öltözni, Kriszta sminkelni tud, stb… Ezt ne a WC-ben kelljen megoldanunk, mert nagyon kellemetlen helyzet – nem csak ránk nézve.

Szépen megköszönjük,ha minket is megvendégeltek vacsorával. Nem fontos, hogy a vendégeitekkel együtt, teríthettek nekünk az öltözőben is. Éhes zenész nem jó zenész…. 🙂 Nem ígérjük, hogy egy-két sört sem iszunk az éjjel folyamán de tudjuk, hol a határ!

Még mindig nem találod kérdésedre a választ?

Írj nekünk